Rederij Wadden Transport

Teschellinger Bank: photo Robert Hoekstra

Service Staat Voorop

Rederij Wadden Transport geeft uw opdracht de aandacht die het verdient. Wij bieden service op maat voor het vervoeren van al uw goederen, materieel en voertuigen tussen Harlingen en de eilanden Terschelling en Vlieland. Wij varen voor zowel beroepsmatige als particuliere klanten.

Beroepsmatige klanten

Rederij Wadden Transport vervoert elk jaar een aanzienlijk hoeveelheid vrachtauto's en materiaal tussen Terschelling, Vlieland, en Harlingen. Ze heeft een reguliere lijndienst plus afvaarten op maat voor haar klanten. De rederij gebruikt haar Ro-ro ("Roll on, roll off") veerboot m.s. 'Terschellinger Bank' om o.a. bouwmaterialen, vrachtwagens, telekranen, chalets, en landbouw werktuigen naar de eilanden te vervoeren. Afhankelijk van type lading en bestemming wordt er geladen/gelost in de werkhavens of via de getijdenbruggen...

Particuliere klanten

De Ro-ro ("Roll on, roll off") veerboot m.s. 'Terschellinger Bank' heeft afvaarten op diverse dagen in de week vanaf Harlingen naar Terschelling en Vlieland v.v. De meeste afvaarten worden ten behoeve van onze reguliere vracht klanten uitgevoerd op wisselende weekdagen. Particulieren en hun voertuigen zijn welkom op deze afvaarten.

Onze rederij vaart in de regel niet op zaterdag of zondag. U kunt contact met ons opnemen om plaats op een afvaart te reserveren. Een reservering niet vooruit betaald te worden...

Tarieven

Er zijn vaste tarieven voor o.a. personen- en bedrijfsauto's, passagiers, aanhangers, campers en toer caravans.

Bij vrachtvervoer wordt een offerte op maat verstrekt. Neemt u hiervoor contact op met onze planner via email of telefoon (t. +31(0) 651 366 366).