Rederij Wadden Transport

Boswijk Zorgcentrum Vlieland

Service Staat Voorop

Rederij Wadden Transport geeft uw opdracht de aandacht die het verdient. Wij bieden service op maat en zijn flexibele en oplossings-gericht. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vrachtmarkt Harlingen en de Wadden eilanden Terschelling en Vlieland, wij zijn gewend om goed naar u te luisteren en bij grote ontiwkkelings- en onderhoudsprojecten nauw contact met uw planner of uitvoerder te houden. Onze rederij vaart zowel voor beroepsmatige als particuliere klanten.

Beroepsmatige klanten

Onze rederij vervoert elk jaar een aanzienlijk hoeveelhied voertuigen en materieel heen en weer vanaf Harlingen naar de eilanden. Wij gebruiken de Ro-ro ("Roll on, roll off") veerboot m.s. 'Terschellinger Bank' om o.a. bouwmaterialen, vrachtauto's, kranen, asfalterings werktuigen, recreatie chalets en stacaravans, plus campers, personenauto's en toercaravans naar de eilanden over te zetten. Afhankelijk van type lading en bestemming wordt geladen en gelost in de werkhavens of via de openbare getijdenbruggen naast de passagiers terminals.

Bij grotere projecten is de veerboot (150 meter geasfalteerde rijdek, maximaal 250 ton) beschikbaar voor charter. Afvaarten met u in overleg gepland.

Particuliere klanten

De Ro-ro ("Roll on, roll off") veerboot m.s. 'Terschellinger Bank' heeft afvaarten op diverse dagen in de week vanaf Harlingen naar Terschelling en Vlieland v.v. De meeste afvaarten worden ten behoeve van onze reguliere vracht klanten uitgevoerd op wisselende weekdagen. Particulieren en hun voertuigen zijn welkom op deze afvaarten.

Onze rederij vaart in de regel niet op zaterdag of zondag. U kunt contact met ons opnemen om plaats op een afvaart te reserveren. Een reservering niet vooruit betaald te worden...

Tarieven

Er zijn vaste tarieven voor o.a. personen- en bedrijfsauto's, passagiers, aanhangers, campers en toercaravans.

Bij vrachtvervoer wordt een offerte op maat verstrekt. Neemt u hiervoor contact op met onze planner via email of telefoon (t. +31(0) 651 366 366).