Rederij Wadden Transport

Terschelling

Diensten voor Particulieren

De Ro-ro ("Roll on, roll off") veerboot Terschellinger Bank heeft afvaarten op diverse dagen in de week vanaf Harlingen naar Terschelling en Vlieland v.v. De afvaarten worden ingepland ten behoeve van onze reguliere vracht dienst. U kunt deze vinden in onze afvaartplanning.

Particulieren zijn welkom bij elke overvaart. Enkel- en retour reisbiljetten zijn verkrijgbaar. Alhoewel reserveren wenselijk is, hoeft een reservering niet voor uitbetaald te worden. Betaling van de overvaart vindt plaats aan boord op de dag van afvaart.

De overtocht tussen Terschelling en Harlingen neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag. Koffie en thee zijn verkrijgbaar. U kunt onze tarieven lijst online bekijken.

Auto's, Campers, Toercaravans & Aanhangwagens

Wij vervoeren al jaren personenauto's en campers v.v. naar Terschelling-- maar ook toercaravans, aanhangers, boot- en paarden trailers met of zonder auto ervoor. Het aan en van boord rijden van uw trailer, aanhanger of toercaravan wordt kosteloos verzorgd.

U kunt contact met ons kantoor opnemen om uw overtocht te regelen:

Mail Onsinfo@waddentransport

telefoon+31(0)651 366 366

 

Chalets & Caravans

chalet

Rederij Wadden Transport is in de loop der jaren uitgegroeid tot de specialist op het gebied van chalet/caravan vervoer. Wij kunnen deze met of zonder dieplader vervoeren. Onze zeer ervaren team staat voor u klaar.

In de regio is de Terschellinger Bank enige veerboot in staat om chalets breder dan 4,0 meter via een laadbrug in- en uit te schepen. Wij gebruiken onze uniek scheeps laadbrug om de breedte beperking van de openbare (Rijkswaterstaat) aanlegbruggen te omzeilen, en kunnen direct vanaf de kades in de werkhavens laden en lossen. Voor kleinere chalets en caravans (minder dan 4,0 meter) zijn ook de openbare laad bruggen van de veer terminals toegankelijk.