Rederij Wadden Transport

Duntep bungalow

Chalet, Caravan en Bungalow Transport

Rederij Wadden Transport heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in chalet en stacaravan transport tussen Harlingen en Terschelling, en neemt nu een groot deel van het transport markt voor haar rekening.

Onze rederij heeft meer dan drie decennia ervaring met het vervoeren van chalets en caravans. Met de tijd zijn de omvangen van de verblijven gestegen, tegenwoordig met breedtes van vijf meter plus geen uitzondering meer. Dankzij ons uniek laadbrug zijn wij als enige rederij in de regio in staat om chalets breder dan 400 cm via een laadbrug aan boord te rijden.

De (relatief) smalle doorgang van de openbare aanleg installaties (getijdenbruggen) bij de veerterminals in Harlingen en op de eilanden zijn voor deze bredere transporten geen optie meer. Wij gebruiken onze eigen scheeps laadbrug om de breedte beperking van de Rijksbruggen te omzeilen, en kunnen direct vanaf de kades in de werkhavens laden en lossen. Bij smallere chalets en caravans (< 400cm breedte) is gebruik van de openbare laadbruggen ook een optie.

chalet
Chalet wordt van boord gereden

Wadden Transport heeft een grote hoeveelheid nieuwe chalets en bungalows aangevoerd voor meerdere Terschellinger recreatieparken. U kunt deze o.a. boeken bij Landal Schuttersbos Bungalowpark, Bungalowpark de Riesen, Vakantiepark TjermelÃĒn, Caravanterrein Schittrum Eldorado, en Camping Landzicht.

Wij verzorgen ook chalet en stacaravan transport tussen eiland en wal voor particuliere eigenaars. Bij elk transport werken we samen met uw weg transporteur om de aanleveringstijd af te stemmen op uw wensen. Uw chalet of stacaravan kan vervoerd worden met of zonder dieplader. Bij het laatste kan er, in overleg, op het eiland gewacht worden totdat de dieplader (na het opstellen van chalet) weer retour aan boord rijdt, voordat het schip naar Harlingen terug vaart.

In kort, wij leveren werk precies op maat gesneden. Onze ervaren team staat voor u klaar!

 

Bekijk onze Foto Galerie

Wilt u foto's van transporten zien? De Foto Galerie geeft een goed beeld van chalet en caravan handelingen.